arena­ka­lender

Lång­loppska­lender

Vete­ran­ka­lender

  • Inga tävlingar
Fredrik Lindvall posted by

Dags för en ny mång­kampstävling i Skåne

Hej fri­id­rotts­vänner,

Viktigt! Vi behöver ett svar så snart som möjligt på detta med­de­lande!
 
Vi har under en tid arbetat med att ta hitta ett sätt att arrangera en mång­kam­sp­tävling i Skåne igen och har funnit en lösning som innebär en nystart där vi börjar med en tävling för åldrarna 11–13 år. Tanken är att den första täv­lingen ska genom­föras på en dag för att sen utökas med fler ålders­klasser kom­mande år.
 
IFK Lund har erbjudit sig att arrangera täv­lingen nån av dagarna 30–31 juli 2016. För att kunna gå vidare med pla­nerna vill vi att alla klubbar gör en inven­tering av hur många aktiva de har för avsikt att anmäla till täv­lingen och skickar den infor­ma­tionen till oss så snabbt som möjligt genom att svara på detta med­de­lande. Vi vill även att varje för­ening bidrar med en funk­tionär till täv­lingen.
 
När vi fått in under­laget kan vi utifrån detta till­sammans med IFK Lund ta ställning till huruvida intresset är till­räckligt för att arrangera täv­lingen.
Vi i Skånes Fri­id­rotts­för­bunds sty­relse ser detta som en pri­o­ri­terad tävling och önskar se en så stor upp­slutning som möjligt för att värna om mång­kampen i Skåne.
 
Vi vill också passa på att önska er alla en riktigt trevlig mid­sommar!
 
Vänliga häls­ningar,
 
Fredrik Lindvall
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Våra samarbetspartners

Nordic Sport logga

bingolotto folkspel

levonline