Från Skånes FIF posted by

Hej alla fri­id­rotts­vänner!

Hej alla fri­id­rotts­vänner!

Vi vill rikta ett stort tack till era aktiva för att de skötte sig så bra som de gjorde på Göta­lands­mäs­ter­skapen.

Två bussar gick upp genom Skåne och för många blev det många timmar innan vi kom fram. Resan upp gick bra, inga barn som bråkade eller började må illa. Mat stoppet i Häss­leholm flöt på väl och inga där kan klaga på oss heller. Väl uppe fick vi helt plötsligt ny infor­mation om rummen men allt löste sig väl och barnen ändrade om så att de passade alla.
Klart det blir spring i kor­ri­do­rerna men inte så konstigt med ca 80 barn. På det stora hela så har de skött sig mycket bra!
Dessutom fick vi mycket bra beröm från loge­mentet också, för­medla gärna detta!
 
Det har varit riktigt roligt att ha med alla på Göta­lands­mäs­ter­skapen.
Många gjorde sin bästa tävling, många gjorde vad som för­vän­tades och en del som har med sig erfa­ren­heter som gör att de lyckas bättre nästa gång.
Göta­lands­mäs­ter­skapen är stort och det påverkar helt klart en hel del, vissa får en extra push av det och för vissa blir det för stort. De är trots allt bara 13 och 14 så det är erfa­ren­heter som de skall ha med sig.
 
Vad vi kan kon­statera är att många offrade sig för laget, ett tydligt exempel är att vi inte hade med oss en enda P14 slägg­kastare upp till täv­lingen men på bus­sarna upp så fixade vi fyra och väl där uppe så hade vi 5 som ville vara med. Detta var för att för­hindra att Småland tog hem alla poäng och det gjorde vi!!
 
Vårt resultat är mer än väl godkänt, vi var 1 poäng bakom Småland som knep silvret. Hade vi haft med de killar och tjejer som var skadade eller blev skadade där uppe så hade vi fixat andra platsen. Göteborg kändes för starka denna gång. Det är inte att vi inte har duktiga killar och tjejer för det har vi, många som är topp i sin gren men oftast ensamma. Det som Göteborg har är mängden, så även i udda grenar.
 
Så vi behöver fler som vill vara med och ställa upp för laget och i udda grenar, här har vi alla ett stort ansvar att se till att vi får fram aktiva.
 
99:orna har nu gjort sitt i Göta­lands och de har gjort det med bravur. Kommer att bli tomt utan alla dessa härliga män­niskor och deras resultat. Det är nu upp till oss till­sammans att få fram ett 01 gäng som fyller upp detta hål.
 
Nu behöver vi en liten paus för att vila upp och hämta nya krafter sen kommer vi att skicka ut mer infor­mation om vad som gäller för de kom­mande Göta­lands­mäs­terskap och upp­laddning inför. Detta för att ni och era aktiva ska kunna planera nästa år
 
Vi ser fram emot Göta­lands­mäs­ter­skapen 2014 (inomhus & utomhus) och många nya härliga minnen med de som kommer att vara med på resan.
 
Mvh
Kristina Wärff & Lesley Lundberg
lag­ledare Skå­ne­laget

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Våra samarbetspartners

Nordic Sport logga

bingolotto folkspel

levonline