arena­ka­lender

  • Inga tävlingar

Lång­loppska­lender

Vete­ran­ka­lender

Från Skånes FIF posted by

Täv­lings­kon­ferens Arena /​ Långlopp 2013

Nu är det dags att gemensamt sam­man­ställa täv­lings­pro­grammen och utbyta idéer inför kom­mande säsong!

 Vi träffas 09.30 lör­dagen den 5 oktober på Hotel Lundia, Knut den stores torg 2 i Lund och inleder dagen med den inspi­re­rande ledar­skaps­ut­bild­ningen ”Att leda mot framgång” med Sven Nylander och Pia Sander. Hit är alla som har en ledande roll inom sin för­ening inbjuden och ni får chansen att träffa fri­id­rotts­kol­legor inom både arena­verk­sam­heten och utanför arena, från hela Skåne.

 Där­efter följer täv­lings­kon­fe­ren­serna för Arena respektive Långlopp.

 OBS! För att vi ska kunna pre­sentera ett pre­li­minärt program under träffen ber vi er att vän­ligen skicka in datum­förslag för arena– och lång­lopp­sar­rangemang samt önskemål om arrangemang av DM och del­tävling i Skånes Grand Prix långlopp till senast den 30 september.

 Allt sanktionsförfarande skall ske via FRIDA i Idrottonline och sista ansökningsdagen via Frida är 30 september.

 Priset för dagen är 600 kr per person och faktureras er förening som får tillbaka pengarna genom Idrottslyftet. Vi på förbundet bistår med bidragsansökan om så önskas.

 Det ingår lunch och fika under dagen och vi beräknar att vara klara ca.15.30.

 Anmälan sker föreningsvis till senast den 27 september. Ange deltagare med namn, personnummer och funktion i föreningen.

 Varmt väl­komna!

 

Ladda hem inbjudan som pdf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Våra samarbetspartners

Nordic Sport logga

bingolotto folkspel

levonline